Investeringsejendom nær Silkeborg 
Køb to boliger og betal for én...

Lejlighed og kontor i Ans 
mellem Silkeborg og Viborg

Gråsig 8L og 8M 
8643 Ans By 

1.325.000 kr.

Gråsig 8L og 8M består af to indbydende rækkehuse, som er opdelt i henholdsvis kontor og lejlighed. I kontor-enheden findes et stort alrum, toilet samt tekøkken. Lejligheden består af køkken-alrum, soveværelse, entré og badeværelse. Begge dele er flot istandsat.
Se ejendommen hos mægler

Mulighed for 110.000+ i årlig lejeindtægt

Velkommen til en god investering

-  Boligtype: Ejerlejlighed / Investeringsejendom
-  Kontantpris: 1.325.000
-  Ejerudgift pr. md. 575 kr.
-  Beliggenhed: Ans By
-  Boligareal: 61 m²
-  Samlet areal: 108 m²
-  Byggeår: 1964
-  Gennemrenoveret

Sælger tilbyder medfinansiering

For at sikre en fordelagtig investering tilbyder sælger medfinansiering gennem pantebrev på 30% af købesummen. Hertil kommer 60%, som kan finansieres med realkredit, samt en udbetaling på 10%.

Hyggelig og varm indretning

Med højt til loftet får du nogle gode og indebydende rum og en luftig  indretning. Hvis det ønskes kan kontor-enheden omdannes til en regulær lejlighed.
Læs mere om ejendommen hos mægler

Ans By - et aktivt lokalområde 

Ans er en attraktiv landsby med skøn natur, skole, institutioner, indkøbsmuligheder og et godt foreningsliv. Byen ligger blot 15 min. fra Silkeborg og Viborg, ligesom du også hurtigt kan komme til bl.a. Aarhus og Randers.

En investering der betaler sig

Vælger du at investere i Gråsig 8L og 8M får du to spændende lejemål, som pt. er udlejet. Investeringen af den udlejede ejendom sker med en god forrentning på 7%. Der kan desuden tilbydes medfinansiering ved pantebrev på 30% af købesummen (60% i realkredit) og udbetaling på 10%.
  • Kontakt Lars-Bo Holm

    Ejendomsmægler
    Er du interesseret i en salgsopstilling, ønsker du en fremvisning, eller har du spørgsmål til huset, så kontakt mig i dag. 

1.325.000,-

Klar til at investere?

Læs mere